Svenska
Mest sålda
-
Title:
Fredriks Middagstips - Mat Man Blir Glad Av
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
I Fredriks middagstips - mat man blir glad av samlar Fredrik Nylén sina allra bästa recept. Fredrik är känd för sina publikfriande, goda och enkla kakrecept som han generöst delat med sig av i bokform och på sin blogg under 10 år. Men Fredrik är faktiskt kock i grunden och hans följare har länge ef...
Fredriks Middagstips - Mat Man Blir Glad Av Bok
<p>I Fredriks middagstips - mat man blir glad av samlar Fredrik Nylén sina allra bästa recept. Fredrik är känd för sina publikfriande, goda och enkla kakrecept som han generöst delat med sig av i bokform och på sin blogg under 10 år. Men Fredrik är faktiskt kock i grunden och hans följare har länge efterfrågat en kokbok. Nu kommer den äntligen, fylld med drygt 60 lättlagade recept på den sortens mat man verkligen kan längta efter, och som ger ett leende på läpparna när den ställs fram. Många av rätterna är inspirerade av husmanskost, till exempel kalops, sjömansbiff, pitepalt, laxgratäng och kålpudding, men här finns också andra favoriter som mac and cheese, bibimbap och ceviche. Mat man blir mätt och glad av, helt enkelt!</p>
-
Title:
Rutiga Kokboken - Grundkokbok Med Över 1500 Recept För Stora Och Små Hushåll
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Fåtal i lager Leveranstid: från 1 vardag
-
Description:
Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: a...
<p>Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: allt ifrån hur du gör ketchup till hur du tillagar en festlig trerättersmiddag eller fixar en matig morgongröt.<br/><br/>Nu uppdateras Rutiga kokboken med veckomenyer och inköpslistor så att du lätt kan planera dina måltider. Det finns också tips på hälsosammare mat och fler bufféförslag. Några recept har tagits bort och nya lagts till. Men en sak är säker - du kommer absolut att känna igen dig.<br/><br/>Med över 1 500 recept samlade från klassiker till moderna rätter och livsmedelsfakta är Rutiga kokboken både en fantastisk kokbok och uppslagsbok.</p>
-
Title:
Grekisk Mat
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
”En bok för alla mat- och Greklandsvänner.” Betyg 5/5. Per Björgell, BTJ ”Sara Berg har släppt ett riktigt praktverk fyllt med klassisk grekisk mat du garanterat kommer att förälska dig i. … Ett måste att ha hemma i bokhyllan.” Tidn...
Grekisk Mat Bok
<p>”En bok för alla mat- och Greklandsvänner.” Betyg 5/5.<br/><em><strong>Per Björgell, BTJ</strong></em></p> <p class="paragraph">”Sara Berg har släppt ett riktigt praktverk fyllt med klassisk grekisk mat du garanterat kommer att förälska dig i. … Ett måste att ha hemma i bokhyllan.”<br/><em><strong>Tidningen VEGO</strong></em></p> <p class="paragraph">”underbara recept och bilder fyllda med soliga smaker.”<em><strong><br/>Allas</strong></em></p> <p class="paragraph">De senaste åren har någonting hänt i Grekland: En ny generation kockar lagar enkla och underbara rätter med större medvetenhet, men utan att tappa bort den grekiska identiteten.</p> <p class="paragraph">Det är just den sortens recept den här boken innehåller. Från klassiker som grekisk sallad, moussaka och stifádo till rätter som inte är speciellt kända utanför Grekland. Som ostfyllda, sammetslena pitabröd från Kreta, den chokladigaste av chokladkakor och giouvétsi – en gryta på kött och den lilla risformade pastan orzo.</p> <p class="paragraph">Recepten går i linje med den nya tidens grekiska mat, där man visar omsorg om råvarorna. Ingenting är speciellt komplicerat och allting är gott.</p> <p class=""><strong>Sara Berg</strong>är frilansjournalist och barista, baserad i Malmö. Hon skriver om mat och kultur i bland annat <em>Sydsvenskan</em>, <em>Expressen</em> och <em>Gourmet </em>och har tidigare gett ut <em>Pasta på italienska</em> och <em>Berlin för foodisar</em>. Tillsammans med fotograf <strong>Miriam Preis</strong>har hon rest till Grekland för att utforska det grekiska köket.</p>
-
Title:
Soppa, Potage & Buljong
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har hanintresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta gradanvändbar. Recepten &au...
Soppa, Potage & Buljong Bok
<blockquote> <p>Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har hanintresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta gradanvändbar. Recepten är tydliga och lätta att följa.</p> <p><em>Per Björgell,BTJ-häftet nr 23, 2018</em></p> </blockquote> <p>En soppa kan vara den mest vardagliga och okomplicerade rätten, snabblagad, billig och praktisk. En annan soppa kan istället vara oerhört exklusiv och komplex, en rätt där den klassiska matlagningskonsten verkligen kan blixtra till och göra rätten till en riktigt stor upplevelse. Båda typerna av soppor fyller sitt syfte. Soppor är oftast inte särskilt komplicerade, men de är heller inte de mest förlåtande av rätter. Därför måste man ha ganska klart för sig hur soppans olika komponenter behöver balanseras mot varandra, hur soppans konsistens påverkar upplevelsen av att äta den, och hur man lyckas landa i ett resultat som blir tillräckligt fylligt och intressant för att inte bli tråkigt. I bokens 80-tal recept ingår klara soppor, gräddiga soppor, mixade soppor, kalla soppor, buljonger och potager. Du lär dig snabbt hur du med några få grundtekniker i bagaget kan variera smaksättningarna i det oändliga. Med en huvudråvara som till exempel blomkål går det att göra hur mycket som helst, och en enkel buljong kan i högsta grad bli något sofistikerat om du ger dig tid att göra ett bra förarbete. Vissa soppor kräver rätt handlag, som till exempel grönsakssoppor, andra som oxsvanssoppa, kräver tid och tålamod. I boken hittar du både svenska husmansklassiker, rustika och exklusiva soppor från de sydeuropeiska köken, ramen och buljonger.</p> <p><strong>Tommy Myllymäki</strong>är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2019 öppnar han en ny restaurang på Djurgården och är kreativ ledare för bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommy har tidigare gett ut Sallad, Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker – tillbehör & garnityr och Såser.</p> <p></p> <blockquote> <p>De bästa kockarna brukar ibland göra kokböcker som är både pretentiösa och komplicerade. Det lysande undantaget är de av Tommy Myllymäki. Denna om soppor är både inspirerande och användbar. Här finns recept på allt från vardaglig korvsoppa till elegant vichyssoise med löjrom. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa. Och visst borde vi alla äta mer soppa.</p> <p><em>SvD</em></p> <p>Med stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok kan du bli ett riktigt sopp-proffs, både till vardag och fest. /…/Med kokboken i handen kan du också bli en soppkonnässör.</p> <p><em>TARA</em></p> <p>Lär dig laga höstens hippaste soppor!</p> <p><em>KingMagazine</em></p> <p>Superrecept på soppor - såväl klassiska som moderna. Passar både nybörjare och mer vana.</p> <p><em>Allt om mat</em></p> <p>Stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok fokuserar på en rätt som kan vara både vardaglig och snabblagad, men även oerhört exklusiv och komplex.</p> <p><em>Västerbottenskuriren</em></p> </blockquote>
-
Title:
52 Allt-i-ett-rätter - Enka Favoriter För Plåt, Panna, Form Och Gryta
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 7 vardagar
-
Description:
Att laga mat på en och samma plåt eller gryta är både smart och bekvämt när man har bråttom i vardagen. Inte nog med att det är ett smidigt sätt att sno ihop middagen, även diskberget blir mindre - vilket ger tid över till annat. I denna bok hittar du massor av läckra recept som förgyller veckans a...
52 Allt-i-ett-rätter - Enka Favoriter För Plåt, Panna, Form Och Gryta Bok
<p>Att laga mat på en och samma plåt eller gryta är både smart och bekvämt när man har bråttom i vardagen. Inte nog med att det är ett smidigt sätt att sno ihop middagen, även diskberget blir mindre - vilket ger tid över till annat. I denna bok hittar du massor av läckra recept som förgyller veckans alla dagar, oavsett om du är sugen på fisk, kött, kyckling eller något vegetariskt. Välj mellan rätter som one pot pasta med italienska köttbullar, krämig kyckling- och nudelwok med gochujang och böngryta under smördegslock. Eller varför inte laga en smakrik lax på plåt med klyftad spetskål? Utöver middagsförslagen finns här efterrätter, om du vill avrunda måltiden med något sött.</p><p></p><p>Kristina Eriksson är utbildad hemkunskapslärare, kokboksförfattare och flitigt förekommande matskribent.</p>
-
Title:
Fikasugen - Vinnare Av Hela Sverige Bakar 2023
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
"Socker istället för ströbröd sammanfattar på ett lysande sätt min filosofi kring bakning: ska du baka så snåla inte med det som är gott!"Carla Antonia von Hofsten är nästan alltid fikasugen, och hon skapar gärna fikastunder för andra. Då laborerar hon med smak, konsistens, färg och form - oftast i...
Fikasugen - Vinnare Av Hela Sverige Bakar 2023 Bok
<p>"Socker istället för ströbröd sammanfattar på ett lysande sätt min filosofi kring bakning: ska du baka så snåla inte med det som är gott!"</p><p></p><p>Carla Antonia von Hofsten är nästan alltid fikasugen, och hon skapar gärna fikastunder för andra. Då laborerar hon med smak, konsistens, färg och form - oftast iklädd pyjamas och med en romantisk komedi i bakgrunden. Bakverken blir lika färgstarka som Carla själv!</p><p></p><p>Carla gillar när det är enkelt, gott och går snabbt. De 32 recepten har testats på familj, vänner och dejter. Här kan alla hitta nya favoriter att lägga till sin bakrepertoar.</p><p></p><p>Njut av familjen von Hofstens bäst bevarade recept medan Carla deklarerar sin kärlek till mazarinen, laborerar fram ett semmelrecept och uppgraderar prinsesstårtan till 2.0."</p>
-
Title:
Airfryer - Middag På 30 Minuter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Supersnabba, läckra recept för airfryer så att du kan ha vansinnigt god och hälsosam mat på bordet på 30 minuter eller mindre! Alla som börjat laga mat med airfryer upplever det som en "game changer". Det är energisnålt och lättlagat, och maten blir krispig och saftig. Med Nathan Anthonys nya kokbo...
Airfryer - Middag På 30 Minuter Bok
<p><b>Supersnabba, läckra recept för airfryer så att du kan ha vansinnigt god och hälsosam mat på bordet på 30 minuter eller mindre!</b> </p><p>Alla som börjat laga mat med airfryer upplever det som en "game changer". Det är energisnålt och lättlagat, och maten blir krispig och saftig. Med Nathan Anthonys nya kokbok kommer det dessutom att gå snabbare än någonsin att laga läckra rätter med airfryer: max 30 minuter inklusive förberedelsetid! Ytterligare en anledning till Nathan Anthonys popularitet är att hans recept alltid är noggrant komponerade för att vara hälsosamma samt att de är kaloriberäknade. </p><p>I <i>Airfryer: Middag på 30 minuter</i> visar Nathan hur du maximerar smaken och minimerar tiden i köket. Det är inte bara måltiderna som förenklas, hela livet blir lite enklare! Airfryern är ett energisnålt alternativ till en traditionell ugn och ett kostnadseffektivt sätt att laga dina favoriträtter på. Recepten i boken görs på vardagliga, lättillgängliga ingredienser. Detta är mat du kan laga utan att tömma plånboken eller ens svettas av ansträngning.</p><p><b>Nathan Anthony </b>är den bästsäljande författaren och skaparen bakom det populära instagramkontot Bored of Lunch. Som hemmakock från Nordirland startade Nathan sin matblogg under lockdown för att inspirera människor att laga mat, äta hälsosammare och ge dem något att fokusera på under pandemin. På dagarna arbetar Nathan på ett telekombolag och lagar mat som passar hans hektiska schema. Till en början riktade han sig främst till stressade yrkesverksamma, men hans enkla och kalorikontrollerade recept blev snabbt populära bland alla som arbetar hemifrån, tidspressade föräldrar och de som vill ha snabba måltider. Bored of Lunch har över 2,4 miljoner följare på alla plattformar.</p>
Utvalt - Svenska
Vardagsfavoriter Med En Twist
"Vad ska vi äta till middag?" Det är för många den svåraste frågan för att lösa vardagspusslet. Men tänk efter, behöver det verkligen vara så? Och varför äter vi inte lika god mat i veckan som under ...
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt